Aangesloten apparaten bedienen

Hieronder vind je een paar veelgebruikte methoden voor het bedienen van apparaten die je op de afstandsbediening hebt geprogrammeerd.

Tv kijken

als je de tv wilt aan- of uitzetten, druk je op de tv-bronknop gevolgd door de aan/uit-knop voor het bronapparaat.

Tv-bronknop

Aan/uit-knop bronapparaat

om de functies van de tv te bedienen (bijvoorbeeld het menu openen of een ander kanaal kiezen) druk je op de tv-bronknop om de afstandsbediening in te stellen op de tv. druk vervolgens op de opdrachtknoppen (zoals menu of kanaal)

Tv-bronknop

als je een andere bron wilt selecteren die op de tv is aangesloten (zoals decoder of dvd), druk je op de tv-ingangsknop totdat je de gewenste bron hebt gevonden. met deze knop blader je door de tv-ingangen waarop de apparaten zijn aangesloten (zoals hdmi 1, hdmi 2, av1 of component)

Tv-ingangsknop

Aangesloten apparaten bedienen

gebruik de bronknoppen om het apparaat te selecteren dat je met de afstandsbediening wilt bedienen. daarna worden met de knoppen op de afstandsbediening opdrachten naar het geselecteerde apparaat verzonden.

Bronknoppen

als je bijvoorbeeld een ander kanaal wilt kiezen of de handleiding van de decoder wilt bekijken, druk je op de decoderknop gevolgd door de gewenste opdracht (bijvoorbeeld kanaal of handleiding).

Decoderknop

Kanaal

Handleiding

Opmerking: met de volume- en muteknoppen wordt altijd het Bose®-systeem bediend. Welke bron ook is geselecteerd, je kunt dus altijd eenvoudig het volume regelen.

Zie De afstandsbediening programmeren voor informatie over het programmeren van de afstandsbediening.