Bedieningsknoppen

De bedieningsknoppen bevinden zich boven op de luidspreker. Hieronder worden de knoppen en functies beschreven.

Aan/uit-knop: Druk op deze knop om de luidspreker aan of uit te zetten. Houd deze knop ingedrukt om de oplaadstatus van de accu te controleren.

Bluetooth: Druk op deze knop om de Bluetooth-bron te selecteren. De luidspreker probeert verbinding te maken met het laatst gekoppelde apparaat (knippert wit). Als er geen gekoppelde apparaten zijn, wordt de luidspreker in de detectiemodus gezet (knippert langzaam blauw). Nadat je Bluetooth hebt geselecteerd, druk je nogmaals op de knop om de luidspreker in de detectiemodus te zetten en koppeling met een ander Bluetooth-apparaat mogelijk te maken. Druk opnieuw op de knop om terug te gaan naar de verbindingsmodus

AUX: druk op deze knop om te luisteren naar een apparaat dat op de aux-aansluiting is aangesloten

MUTE: druk op deze knop om het geluid van de luidspreker uit/in te schakelen

VOLUME OMLAAG (-): druk op deze knop om het volume van de luidspreker stapsgewijs te verlagen. Houd de knop ingedrukt om het volume geleidelijk te verlagen

Volume omhoog (+): druk op deze knop om het volume van de luidspreker stapsgewijs te verhogen. Houd de knop ingedrukt om het volume geleidelijk te verhogen