Tv-audio aansluiten

Raadpleeg de gebruikershandleiding van het product dat wordt aangesloten voor gedetailleerdere instructies.

Om audio van de tv aan te sluiten op het Bose®-systeem volg je deze stappen:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang die op het Lifestyle®-systeem is aangesloten

druk op de bedieningsconsole op setup

druk op de afstandsbediening op de pijl omlaag om tv setup (tv instellen) te markeren en druk op ok om je keuze te bevestigen

druk op de pijl omlaag om add tv audio (tv-audio toevoegen) te selecteren

druk op ok en volg de instructies op het scherm

druk op exit. het systeem keert terug naar het eerste installatiescherm