Mobiele apparaten verbinden

Van toepassing op:

Met draadloze Bluetooth®-technologie kun je muziek streamen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptopcomputers. Voordat je muziek vanaf een apparaat kunt afspelen, moet je het apparaat verbinden met de Frames.

Bose Connect-app
We raden je aan de Bose Connect-app te gebruiken wanneer je verbinding maakt met je mobiele apparaat.

Dat doe je zo:

1. Download de Bose Connect-app en volg de instructies van de app
  2. Zodra je bent verbonden, hoor je ‘Verbonden met ’. Het statuslampje knippert 2 seconden snel wit voordat het geleidelijk uitgaat

Mobiel Bluetooth-apparaat

Verbinding maken via het Bluetooth-menu op je mobiele apparaat:

1. Schakel de Frames uit
  2. Houd de knop op de rechterpoot ingedrukt totdat je ‘Klaar om verbinding te maken’ hoort en het statuslampje langzaam wit knippert
  3. Schakel de Bluetooth-functie in op je apparaat. De Bluetooth-functie bevindt zich meestal in het instellingenmenu
  4. Selecteer de Frames in de lijst met apparaten. Zoek de naam die je de Frames hebt gegeven in de Bose Connect-app. Als je de Frames geen naam hebt gegeven, verschijnt de standaardnaam
    Zodra de verbinding tot stand is gebracht, hoor je ‘Verbonden met ’ en knippert het statuslampje 2 seconden snel wit voordat het geleidelijk uitgaat.

De verbinding met een mobiel apparaat verbreken
Gebruik de Bose Connect-app of Bluetooth-instellingen om de verbinding met je mobiele apparaat te verbreken. Houd er rekening mee dat ook alle verbindingen met andere apparaten worden verbroken als je de Bluetooth-functie uitschakelt.

Opnieuw verbinding maken met een mobiel apparaat
Je Frames moeten zijn ingeschakeld en zich binnen het bereik (9 m) van je mobiele apparaat bevinden. Wanneer de Frames worden ingeschakeld, wordt geprobeerd de verbinding te herstellen met het mobiele apparaat dat als laatste verbonden was.

De lijst met apparaten wissen van de Frames

1. Schakel de Frames uit door deze 2 seconden ondersteboven te houden. Het statuslampje brandt continu wit en gaat vervolgens geleidelijk uit
  2. Houd de knop op de rechterpoot ingedrukt totdat je ‘Bluetooth-apparaatlijst gewist’ hoort en het statuslampje langzaam wit knippert
  3. Verwijder je Frames uit de Bluetooth-lijst op je apparaat
    Alle apparaten worden gewist en de Frames zijn klaar om te worden verbonden.