Gratis verzending en retournering
 

Aansluiten op een extern audioapparaat

Je hoofdtelefoon is met talloze audiobronnen te gebruiken, zoals het entertainmentsysteem in het vliegtuig, cd-, dvd- en mp3-spelers, pc's en laptops en je geluidsinstallatie thuis.

De audiokabel van de hoofdtelefoon heeft een enkele 3,5 mm (1/8 inch) ministekker. In de doos van de QC®25 en QC15 headphones vind je een dubbele 3,5 mm (1/8 inch) adapter voor in het vliegtuig.

Sluit de hoofdtelefoon voorzichtig aan op de gewenste audiobron.

Linksonder zie je verschillende ingangsconfiguraties. Alle aansluitingen behalve de 6,3 mm (1/4 inch) stekker zijn gangbaar in vliegtuigen. De instructies rechts beschrijven hoe je je hoofdtelefoon op elk type stekker moet aansluiten.

De meeste draagbare apparaten hebben een enkele 3,5 mm (1/8 inch) ingang: Gebruik de enkele ministekker van de audiokabel. Je hebt geen adapter nodig.

Een 3,5 mm (1/8 inch) ingang en een stroomingang: Sluit de enkele ministekker van de audiokabel aan op de 3,5 mm (1/8 inch) ingang (de grotere opening). Je hebt geen adapter nodig. De kleinere hoeft niet te worden aangesloten.

Twee 3,5 mm (1/8 inch) ingangen: Gebruik de adapter met de dubbele ministekker.

Een stroomingang en twee 3,5 mm (1/8 inch) ingangen: Gebruik de adapter met de dubbele ministekker voor de twee 3,5 mm (1/8 inch) ingangen. Het contact voor de stroomvoorziening hoeft niet te worden aangesloten.

Een 6,3 mm (1/4 inch) ingang, zoals je die onder andere vindt op je stereo-installatie thuis: Hiervoor kun je alle 3,5 mm (1/8 inch) naar 6,3 mm (1/4 inch) stereo-adapters gebruiken.

Houd de audiostekker of adapter bij de basis vast en trek hem er voorzichtig uit. Trek niet aan de kabel.

Opmerking: De kwaliteit van het geluid in het vliegtuig kan minder goed zijn dan die van je stereo-installatie of je draagbare bron.

Was dit nuttig?

Verzenden

Bedankt voor je opmerkingen.