Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Aansluiten op een entertainmentsysteem in een vliegtuig

De audio-ingangen van audiosystemen in vliegtuigen kunnen variëren, maar het zijn meestal dubbele of enkele audio-ingangen van 3,5 mm (1/8 inch).

Opmerking: In een vliegtuig is het geluid mogelijk niet van dezelfde hoge kwaliteit als bij een stereo-installatie of draagbare audiobron.

Aansluiten op dubbele uitgangscontacten

Sluit het snoer van de hoofdtelefoon aan op de dubbele stekkeradapter en steek deze in het dubbele uitgangscontact.

Aansluiten op een enkel uitgangscontact

Klap het uitklapbare uitsteeksel van de adapter volledig uit. Sluit het snoer van de hoofdtelefoon aan op de adapter en steek de adapter vervolgens in het enkele uitgangscontact.

De dubbele stekkeradapter verlaagt het volume van sterke audiosignalen die vaak voorkomen bij systemen in vliegtuigen. Als je vindt dat het volume te laag is, kun je de adapter verwijderen en de hoofdtelefoon direct aansluiten op de ingang van 3,5 mm (1/8 inch).

WAARSCHUWING: Gebruik uitsluitend de vliegtuigadapter van Bose om hoofdtelefoons op audio-ingangen in vliegtuigstoelen aan te sluiten. GEBRUIK GEEN adapters die zijn bedoeld voor gebruik in combinatie met mobiele telefoons. Dit kan leiden tot oververhitting en daardoor schade of persoonlijk letsel zoals brandwonden veroorzaken. Zet de hoofdtelefoon onmiddellijk af en haal de stekker uit de aansluiting als u warmte voelt of als het geluid wegvalt.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback