Verbinding maken met een wifi-netwerk – Alternatieve configuratie

Je kunt deze methode gebruiken om het wifi-netwerk van de soundbar te configureren door deze eerst verbinding te laten maken met zijn eigen wifi-netwerk en dan de soundbar te voorzien van de gegevens van je wifi-thuisnetwerk.

Op de afstandsbediening houd je de knop met het Tv-pictogram en de Achteruit-knop 3 seconden ingedrukt. Als de lichtbalk op de soundbar oranje brandt, zendt de soundbar zijn eigen wifi-netwerk uit voor configuratie

Ga op je mobiele apparaat of laptop naar het scherm met wifi-instellingen en maak verbinding met de netwerknaam die begint met 'Bose Soundbar'

Als verbinding is gemaakt met het wifi-netwerk van de soundbar, open je een webbrowser, typ je 192.0.2.1 in de adresbalk en druk je op Enter. De pagina met wifi-instellingen wordt weergegeven

Selecteer de naam van je wifi-thuisnetwerk uit de vervolgkeuzelijst en voer het bijbehorende wachtwoord in

Als je jouw netwerk niet vindt, selecteer je ‘Manuals Setup’ (Handmatig instellen) onder aan het scherm en voer je naam, beveiligingstype en wachtwoord van je netwerk in.

Klik op Submit (Verzenden). De soundbar verbreekt de verbinding met je apparaat en maakt verbinding met het geconfigureerde wifi-netwerk.

Open de Bose Music-app en voeg de soundbar toe aan je account. Als de app het nieuwe systeem op het netwerk niet automatisch detecteert, tik je op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en klik je daarna op de +.