WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.

Met een wifi-netwerk verbinden

Houd op de afstandsbediening de Bluetooth-knop en de Achteruit-knop drie seconden ingedrukt. Als de lichtbalk continu oranje brandt, staat de soundbar in wifi-instellingsmodus

Tik in de Bose Music-app op het pictogram van hoofdtelefoon en speaker in de linkerbovenhoek om naar het My Bose-scherm te gaan

Tik in het My Bose-scherm op + om een systeem aan je account toe te voegen

Volg de instructies in de app om verbinding te maken met de speaker en de wifi-netwerkverbinding in te stellen