Verbinding maken met een wifi-netwerk - Alternatieve installatiemethode

Je kunt deze methode gebruiken om je SoundTouch system te installeren door eerst verbinding te maken met het ingebouwde wifi-netwerk en vervolgens met je wifi-thuisnetwerk.

1. Schakel het systeem in
  2. Druk op de afstandsbediening op de SETUP-knop onder aan de afstandsbediening om het Unify-menu te bekijken op de tv (Opmerking: als het menu niet verschijnt, zorg er dan voor dat de juiste invoer op de tv is geselecteerd)
  3. Selecteer in het menu ‘Netwerkinstallatie’
  4. Volg de instructies op het scherm om het systeem aan te sluiten op het netwerk
  5. Eenmaal verbonden volg je deze stappen om de installatie te voltooien:
  1. Installeer en open de SoundTouch-app op je apparaat
  2. Selecteer het menupictogram (≡) in de linkerbovenhoek
    Opmerking: Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open
  3. Selecteer ‘Instellingen’
  4. Selecteer ‘Speaker toevoegen of opnieuw verbinden’
  5. Selecteer ‘Speaker al aangesloten op netwerk’ en volg de instructies van de app