Verbinding maken met een gekoppeld Bluetooth®-apparaat

als er meerdere apparaten op de interne lijst van gekoppelde apparaten in het systeem staan, kan het een minuut of twee duren voor het gekoppelde apparaat verbinding maakt.
de bluetooth-indicator van het systeem geeft aan wat de status van de verbinding is

druk op de afstandsbediening op de knop bluetooth

het systeem maakt verbinding met de twee laatste apparaten die iets naar je systeem hebben gestreamd.

Speel de muziek die op het apparaat staat af