Verbinding maken met een ander wifi-netwerk

Van toepassing op:

Als netwerkinformatie is gewijzigd of als je het systeem met een ander netwerk wilt verbinden, doe je het volgende:

Houd de knoppen AUX- en Play/Pause (Afspelen/pauzeren) aan de bovenkant van de speaker 5 seconden ingedrukt totdat de lichtbalk aan de voorkant van de speaker oranje brandt

Ga naar de wifi-instellingen op je mobiele apparaat en maak verbinding met het Bose Home Speaker 500-netwerk

Open de Bose Music-app en volg de instructies om verbinding te maken met je netwerk

Opmerking: Als de app je niet vraagt om je systeem te configureren, tik dan op het My Bose-pictogram in de linkerbovenhoek en tik daarna op + om een product toe te voegen