De hoofdtelefoon opladen

Van toepassing op:

Voor het opladen van je hoofdtelefoon heb je een micro-usb-kabel en een actieve usb-aansluiting nodig (zoals de usb-aansluiting van een computer/laptop). Je kunt ook een usb-wandoplader gebruiken.

Open het klepje aan de onderkant van het rechteroortje

Sluit de kleine stekker van de usb-kabel aan op de usb-aansluiting

Sluit het andere uiteinde aan op een usb-wandoplader of een computer die aanstaat

Tijdens het opladen knippert de accu-indicator oranje

Zodra de accu volledig is opgeladen, brandt de accu-indicator groen

Laad de accu in maximaal twee uur volledig op. Een volledig opgeladen accu gaat tot zes uur mee.
De hoofdtelefoon geeft tijdens het opladen geen geluid weer

Zorg dat de hoofdtelefoon vóór het laden op kamertemperatuur is, tussen 5 °C en 40 °C

Gebruik dit product uitsluitend met een goedgekeurde voeding die voldoet aan de plaatselijke voorschriften (bijv. UL, CSA, VDE, CCC)