Optionele draadloze surround-speakers verbinden

Sluit elke surround-speaker aan op een draadloze ontvanger

Stel de L/R-schakelaar van elke draadloze ontvanger correct in, afhankelijk van de positie van de speaker waarmee deze is verbonden

Schakelaars links- en rechtsachter van de draadloze ontvanger instellen

Sluit de draadloze ontvangers aan op een stopcontact

In de Bose Music app selecteer je de soundbar in het My Bose-scherm (te bereiken via het pictogram van hoofdtelefoon en speaker in de linkerbovenhoek)

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Settings (Instellingen)  > Speakers > Add Bose Accessory Speakers (Bose-speakers toevoegen)

Volg de instructies van de app