Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De headset aansluiten op het vliegtuig

Je kunt de A20® Aviation Headset configureren om aan te sluiten op het vliegtuig (6-pins plug) of uitsluitend de accu gebruiken (twin plug).

De 6-pins plug gebruiken

Via één 6-pins plug in de 6-pins aansluiting is de headset voorzien van stroom uit het vliegtuig en intercomaudio. Als de headset zijn stroom uit het vliegtuig krijgt, moet een 6-pins aansluiting door een gekwalificeerde luchtvaarttechnicus worden geïnstalleerd en gemonteerd op een vliegtuigpaneel. Bose verkoopt adapters om een 6-pins aansluiting om te zetten naar een twin GA-plug voor extra flexibiliteit.

Headset aansluiten

Breng de de 6-pins plug op één lijn met de aansluiting door de smalle strip van de plug af te stemmen op de gleuf in de aansluiting.

Duw de plug stevig in de aansluiting.

Headset loskoppelen

Trek de bescherming bij het uiteinde van de 6-pins plug terug.

Trek de plug zachtjes uit de aansluiting

Trek eerst de bescherming terug voordat je de plug eruit trekt. Als je de plug met kracht uit de aansluiting trekt, raken de kabel en het instrumentenpaneel van het vliegtuig beschadigd.

De twin plug voor vliegtuigen gebruiken

De meest gebruikte versie van de headset die uitsluitend op batterijen werkt heeft een G/A twin plug om aan te sluiten op de vliegtuigaudio. De plugs lijken op elkaar, maar die voor de microfoon (boven) is korter en dunner en iets anders van vorm dan de intercomplug (onder).

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback