Een extern audioapparaat aansluiten

Voorbeelden van audioapparaten zijn satelliet-/hd-radio, draaitafel, cd-speler en cassettespeler. Raadpleeg de gebruikershandleiding van het product dat wordt aangesloten voor gedetailleerdere instructies.

Om een extern audioapparaat op het systeem aan te sluiten, volg je deze stappen:

Zet de tv aan en selecteer de tv-video-ingang die is aangesloten op het Lifestyle®-systeem

druk op de bedieningsconsole op setup

op de afstandsbediening druk je op de pijl omlaag om "nieuw apparaat toevoegen" te markeren. druk vervolgens op ok.

druk op de pijl omlaag om het soort apparaat te selecteren dat je wilt aansluiten.

druk op ok en volg de instructies op het scherm.

Opmerking: Omdat je een audioapparaat aansluit, zal het systeem vragen om een videoaansluiting. In dat geval kies je "Geen".

nadat het proces voltooid is, vraagt het systeem of je de bose®-afstandsbediening wilt installeren om het apparaat te bedienen. druk op ok en volg de instructies op het scherm om de afstandsbediening te installeren of kies "deze stap overslaan". het systeem keert dan terug naar het eerste installatiescherm.