Bluetooth®-apparaten koppelen

Van toepassing op:

1. Houd op de afstandsbediening de Bluetooth-knop ongeveer één seconde ingedrukt tot het Bluetooth-lampje op de speaker blauw knippert
  2. Schakel Bluetooth in op je apparaat
  3. Selecteer in het Bluetooth-menu van je apparaat je Bose-speaker

Zodra de speaker is gekoppeld hoor je een toon en brandt het Bluetooth-lampje wit. Als Bluetooth is ingeschakeld op het apparaat kun je later verbinding maken door gewoon op de Bluetooth-knop op de afstandsbediening te drukken.

Een tweede Bluetooth-apparaat koppelen

Je kunt de speaker aan twee Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. Een tweede apparaat koppelen:

1. Koppel het eerste apparaat met behulp van de bovenstaande stappen
  2. Selecteer in het Bluetooth-menu van het tweede apparaat je Bose-speaker

Opmerking: Als er twee apparaten gekoppeld zijn, kun je maar één apparaat tegelijk horen via de speaker. Als je het andere apparaat wilt horen, pauzeer je het apparaat dat wordt afgespeeld en start je het afspelen op het andere apparaat.