Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Van toepassing op:

Houd de Bluetooth-knop op de afstandsbediening ingedrukt tot de lichtbalk blauw pulseert. Daarmee wordt de soundbar bekendgemaakt bij apparaten die hun geluid kunnen uitzenden met behulp van een Bluetooth-verbinding

Houd de Bluetooth-knop op de afstandsbediening ingedrukt

Zet op je mobiele apparaat de Bluetooth-functie aan. Als er een optie 'Zoeken naar beschikbare apparaten' (Search for available devices) of 'Een nieuw apparaat koppelen' (Pair a new device) wordt weergegeven, kies je die optie

Zoek naar de naam die je de soundbar hebt gegeven toen je die in de Bose Music-app configureerde. Als je de soundbar geen naam hebt gegeven, wordt de standaardnaam Bose Soundbar 700 weergegeven. Selecteer de naam van de soundbar wanneer deze wordt weergegeven in de lijst met beschikbare apparaten

De soundbar laat een toon horen en de lichtbalk brandt continu wit wanneer de verbinding tussen je mobiele apparaat en de soundbar is gelukt.