De Bluetooth®-koppelingslijst van het systeem wissen

wanneer je een bluetooth®-apparaat koppelt aan het systeem, wordt de verbinding opgeslagen in de koppelingslijst van het systeem. als je geen verbinding kunt maken met een apparaat, moet je de koppelingslijst mogelijk wissen. nadat je de lijst hebt gewist, moet je het apparaat opnieuw koppelen.

op de afstandsbediening houd je de bluetooth®-knop 10 seconden ingedrukt, totdat de bluetooth®-indicator blauw knippert.

op je mobiele apparaat verwijder je het bose® solo system uit het bluetooth®-menu.

Het systeem geeft een geluidssignaal en is klaar om een apparaat te koppelen.