Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De accu controleren

Elke keer dat je de luidspreker aanzet, geeft het acculampje gedurende twee seconden het laadniveau van de accu aan en een gesproken mededeling vertelt je het laadniveau van de accu (als dit is ingeschakeld).

Houd de aan/uit-knop ingedrukt om het accuniveau van de luidspreker te controleren. Het aan/uit-lampje geeft het laadniveau aan:

Aan/uit

  • Groen: Half tot volledig opgeladen of volledig opgeladen als de stekker in het stopcontact zit
  • Oranje: Bijna leeg
  • Oranje (knipperend): Bezig met opladen
  • Rood: Moet worden opgeladen/laag accuniveau

Bij een gemiddeld luisterniveau gaat de accu gewoonlijk ongeveer 8 uur mee. Hogere volumes vereisen meer stroom, zodat de accu sneller leegloopt. Verlaag het volume om de accu langer te kunnen gebruiken.

Batterijspaarstand

De accuspaarstand is bedoeld om accustroom te besparen. De accuspaarstand van de luidspreker wordt in de volgende situaties geactiveerd:

  • Je hebt 3 dagen niets gedaan en het accuniveau ligt onder de 10%
  • Het accuniveau is gedaald tot 0%
  • Je hebt 24 dagen niets gedaan (ongeacht het accuniveau)

Sluit de luidspreker aan op het stopcontact om hem opnieuw te activeren. Berg de luidspreker niet gedurende langere tijd op als de accu-indicator rood knippert. Berg de luidspreker op een koele plaats op als je deze niet gebruikt. Berg een luidspreker met een volledig opgeladen accu niet gedurende langere tijd op.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback