Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De accu controleren

Elke keer dat je de speaker aanzet, geeft het acculampje gedurende twee seconden het laadniveau van de accu aan en een gesproken melding vertelt je het laadniveau van de accu (als dit is ingeschakeld).

Houd de aan/uit-knop drie seconden ingedrukt en kijk naar de accu-indicator om het accuniveau van de speaker te controleren.

  • Groen: gemiddeld tot volledig opgeladen
  • Knipperend oranje: bezig met opladen
  • Oranje: gemiddeld opgeladen
  • Rood knipperend: moet worden opgeladen

De werkingsduur van de accu varieert afhankelijk van de afgespeelde content en het volume waarop je deze afspeelt. Bij gemiddeld gebruik gaat de accu van de SoundLink Revolve speaker tot 12 uur mee en die van de SoundLink Revolve+ tot 16 uur.

Accuspaarstand

Wanneer de speaker niet op het stopcontact is aangesloten, gedurende drie dagen niet wordt gebruikt en een resterende lading heeft van minder dan 10 procent, wordt de speaker in de accuspaarstand gezet om de accu te sparen. Sluit de speaker op een stopcontact aan om deze opnieuw te activeren.

Berg de speaker op een koele plaats op als je deze niet gebruikt. Berg de speaker niet gedurende langere tijd op als de accu volledig is opgeladen of de accu-indicator rood knippert.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback