De hoofdtelefoon opladen

Zorg dat de accu van de hoofdtelefoon vóór het laden op kamertemperatuur is, tussen 5 °C en 40 °C.

De hoofdtelefoon opladen:

Open het scharnierende klepje aan de binnenkant rechts op de nekband

Sluit de kleine stekker van de usb-kabel aan op de usb-aansluiting

Sluit het andere uiteinde van de usb-kabel aan op een wandoplader of een computer die aanstaat

• Tijdens het opladen knippert de accu-indicator oranje
  • Wanneer de accu volledig is opgeladen, licht de accu-indicator groen op
  • Laad de accu in maximaal twee uur volledig op. Een volledig opgeladen accu gaat tot 10 uur mee
  • De hoofdtelefoon geeft tijdens het opladen geen geluid weer

WAARSCHUWING: Gebruik dit product uitsluitend met een goedgekeurde voeding die voldoet aan de plaatselijke voorschriften (bijvoorbeeld: UL, CSA, VDE, CCC).