Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De accu opladen en plaatsen

QuietComfort 3 headphones maken gebruik van een oplaadbare lithium-ionaccu. Voordat je de hoofdtelefoon voor het eerst keer gebruikt, moet je de accu volledig opladen voor een optimale accuduur.

De batterij opladen

Een nieuwe batterij moet de eerste keer ongeveer twee uur worden opgeladen. Daarna is de oplaadtijd afhankelijk van de mate waarin de accu is opgeladen. Volg deze stappen om de batterij op te laden:

Plaats de accu in de oplader

Vouw de pinnen van de stekker van de oplader uit

Sluit de oplader aan op een stopcontact

Er gaat een lampje branden als de accu op de juiste manier wordt opgeladen. Het lampje gaat uit als de accu volledig is opgeladen. Als er een rood lampje op de oplader knippert, wordt de accu mogelijk niet goed opgeladen.

Nadat de batterij is opgeladen, haal je de stekker van de lader uit het stopcontact en verwijder je de accu uit de lader.

Opmerking: bewaar een accu niet in de oplader. Hierdoor loopt de accu langzaam leeg en kan de capaciteit van de accu blijvend afnemen.

De batterij plaatsen

Voordat je de accu gaat gebruiken, moet deze eerst volledig worden opgeladen. Volg de onderstaande stappen om een opgeladen accu te plaatsen:

  • Zorg dat de aan-uitschakelaar van de hoofdtelefoon op Uit staat
  • Houd de rechteroorschelp van de hoofdtelefoon vast zoals weergegeven
  • Plaats de accu in de accuruimte. Duw de accu volledig naar binnen totdat deze aansluit op de oorschelp

De accu verwijderen zodat deze kan worden opgeladen

Het aan/uit-lampje op de hoofdtelefoon gaat knipperen als de accu nog ongeveer vier uur kan worden gebruikt. Dit is een signaal dat de accu opnieuw moet worden opgeladen. Volg de onderstaande stappen om de accu te verwijderen en op te laden:

  • Zorg dat de aan-uitschakelaar van de hoofdtelefoon op Uit staat
  • Houd de rechteroorschelp vast zoals in de afbeelding bij ‘De accu plaatsen’
  • Til de accu omhoog en uit de accuruimte

Een volledig opgeladen accu kan ongeveer 20 uur worden gebruikt. In normale omstandigheden kan de accu ongeveer 500 keer worden opgeladen. Wanneer de batterij onvoldoende stroom levert nadat deze is opgeladen, moet de accu worden vervangen.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback