De accu opladen en controleren

Elke keer dat je de speaker aanzet, geeft het acculampje gedurende twee seconden het laadniveau van de accu aan en een gesproken melding vertelt je het laadniveau van de accu (als dit is ingeschakeld).

Als je het laadniveau van de accu wilt horen tijdens het gebruik van de speaker, houd je de aan/uit-knop
ingedrukt tot je een gesproken melding hoort.

Houd de aan/uit-knop ingedrukt en kijk naar de acculampjes om het accuniveau van de speaker visueel te controleren.

○○○○0% - 20%
••○○○20% - 40%
•••○○40% - 60%
••••60% - 80%
•••••80% - 100%

De speaker opladen

Sluit de kleine stekker van de usb-kabel aan op de usb-aansluiting.

Sluit het andere uiteinde van de usb-kabel aan op een wandoplader of een computer die aanstaat.
Tijdens het opladen knippert het acculampje dat het laatst is gaan branden wit. Wanneer de accu volledig is opgeladen, branden alle acculampjes continu wit.

Laat de accu gedurende vier uur volledig opladen. Nadat de accu volledig is opladen, kan de speaker maximaal zes uur worden gebruikt.

Accuspaarstand

Wanneer de speaker niet op het stopcontact is aangesloten, gedurende drie dagen niet wordt gebruikt en een resterende lading heeft van minder dan 10 procent, wordt de speaker in de accuspaarstand gezet om de accu te sparen. Om de speaker opnieuw te activeren, sluit je deze aan op een wandoplader of ingeschakelde computer.

Wanneer de speaker niet in gebruik is, berg je deze op een koele plaats op.