De taal van de gesproken meldingen wijzigen

Gesproken meldingen uit het rechteroordopje helpen je de Bluetooth-verbinding tot stand te brengen, melden het accuniveau en geven aan welke apparaten verbonden zijn. Je kunt de gesproken meldingen instellen met de knoppen op het rechteroordopje.

Wanneer je de hoofdtelefoon voor het eerst inschakelt, zijn de gesproken meldingen in het Engels. Je kunt als volgt een andere taal selecteren:

Houd de knoppen  + en  tegelijk ingedrukt totdat je de gesproken melding voor de eerste taaloptie hoort

Druk op + of  om de lijst met talen te doorlopen

Wanneer je je taal hoort, houd je de multifunctionele toets ingedrukt om de taal te selecteren

Opmerking: Je kunt de instellingen voor gesproken meldingen ook wijzigen via de Bose Connect-app.