Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

De StayHear+ Sleeptips verwisselen

Van toepassing op:

Voor optimale geluidsmaskering en stabiliteit is het belangrijk dat je de juiste maat StayHear+ Sleeptips kiest. Selecteer de maat die het meest comfortabel in elk oor past. Het kan nodig zijn alle drie de maten te proberen om te bepalen welke het best past. Het kan zijn dat voor elk oor een andere maat nodig is.

Sleepbuds en StayHear+ Sleeptips zijn gemarkeerd met een L of R. Let op dat je de juiste sleepbud in de juiste oortip doet.

Pak de bevestigde StayHear+ Sleeptip aan de onderkant vast, duw deze een stukje terug en trek de sleepbud er voorzichtig uit

Lijn het verhoogde streepje bij de opening van de nieuwe StayHear+ Sleeptip uit met de groef op het oorstuk van de sleepbud. Schuif het oorstuk in de opening. Trek vervolgens de onderkant van de Sleeptip voorzichtig om de achterkant van de sleepbud heen, zodat de sleepbud stevig vastzit. Plaats de linker-sleepbud in de linker-Sleeptip en de rechter-sleepbud in de rechter-Sleeptip

Plaats de sleepbud in de juiste richting in de Sleeptip. Het Bose-logo op de sleepbud moet naar buiten gericht zijn en mag niet ondersteboven staan en beide oplaadcontactpunten moeten door de achterkant van de Sleeptip heen te zien zijn

De sleepbuds aan het oor aanpassen

Dankzij de StayHear+ Sleeptips passen de sleepbuds comfortabel en stevig in je oor. De vleugel van de Sleeptip past precies onder de oorplooi.

Doe de sleepbud in je oor

Kantel de sleepbud naar achteren, zodat hij stevig vastzit

Druk de vleugel van de Sleeptip onder de oorplooi

De maat van de StayHear+ Sleeptips controleren

In onderstaande maattabel kun je controleren of je huidige StayHear+ Sleeptip de juiste maat heeft. De vleugel van de Sleeptip hoort precies onder de oorplooi te passen zonder samengedrukt te worden.

Probeer ook het volgende:

  • Zeg iets hardop. Je stem moet in beide oren gedempt klinken
  • Schud je hoofd. De sleepbuds moeten stevig blijven zitten

Als je het gevoel hebt dat deze maat niet goed zit, probeer je een andere maat.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback