Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Je Bose®-product verzorgen

Van toepassing op:

Algemene reiniging

Neem de buitenkant van de hoofdband, aansluitingen, plastic onderdelen en het hoofdbandkussen voorzichtig af met een zachte doek die is bevochtigd met water en een mild schoonmaakmiddel. Wees vooral voorzichtig bij het schoonmaken van de oorkussens en de buitenkant van de oorschelpen. Dompel de oorkussens niet onder in water of een andere vloeistof.

Openingen van de oorschelpen van de headset

Houd de openingen van de headset vrij van stof en vuil. Controleer vóór elke vlucht of de openingen van elke oorschelp schoon zijn. Zorg dat er bij het afnemen van de oorschelpen geen vuil in de openingen terechtkomt. Gebruik indien nodig een pincet om vreemd materiaal dat in de openingen vastzit, voorzichtig te verwijderen. Blaas geen lucht in de openingen en maak ze niet met een stofzuiger schoon. De headset kan hierdoor beschadigd raken.

Binnenplaat van de oorschelp

Probeer niet om dit onderdeel te verwijderen, te vervangen, te repareren of schoon te maken. Deze plaat bevindt zich aan de binnenkant van de oorschelp en is essentieel voor de juiste werking van de headset. Neem contact op met Bose als de plaat beschadigd of versleten is. Als de binnenplaat vochtig wordt als gevolg van omgevingsfactoren, zoals lichte regen, dauw, transpiratie of condens, laat deze dan alleen aan de lucht drogen. Gebruik geen elektrische kachel, blower of föhn om de binnenplaat te drogen.

Windkap van microfoon

Verwijder de windkap van de microfoon volgens de beschrijving in De windkap van de microfoon vervangen. Maak de windkap schoon door deze in water met een mild schoonmaakmiddel onder te dompelen. Spoel de windkap af, laat deze aan de lucht drogen en bevestig deze.

Hoofdbandkussen

Verwijder het kussen volgens de beschrijving in De kussens vervangen. Dompel het kussen onder in water met een mild schoonmaakmiddel. Laat het kussen aan de lucht drogen en bevestig het weer.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback