Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Kan luidspreker niet koppelen met Bluetooth®-apparaat

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

Controleer of de luidspreker detecteerbaar is. Druk op Bluetooth tot de Bluetooth-indicator langzaam blauw knippert.

Bluetooth

Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld

Controleer of 'Bose Mini SoundLink' in de koppelingslijst van je apparaat is geselecteerd en of de verbinding door je apparaat wordt bevestigd.

Misschien bevindt het Bluetooth-apparaat zich buiten bereik. Probeer het apparaat dichter bij de luidspreker te plaatsen.

Zet indien mogelijk alle andere Bluetooth-apparaten in de onmiddellijke omgeving uit of schakel de Bluetooth-functie van deze apparaten uit

Controleer of je Bluetooth-apparaat het A2DP-profiel (stereo Bluetooth) ondersteunt.

Zorg dat je bij het aansluiten op een pc of Mac-computer de Bose® SoundLink® Mini speaker selecteert als het audio-uitgangsapparaat in het menu met audio-instellingen van het apparaat. Misschien moet je een audiotrack afspelen om de verbinding af te ronden (neem contact op met de fabrikant voor meer instructies).

Reset het systeem. Druk tien seconden op Dempen op de luidspreker. De verbinding met het Bluetooth-apparaat wordt verbroken en de Bose® SoundLink® Mini speaker wordt uitgeschakeld. Druk op de aan/uit-knop om de luidspreker weer aan te zetten en maak opnieuw verbinding.

Dempen

Aan/uit-knop

Controleer of er een software-update voor je Bluetooth-apparaat is of ga naar owners.Bose.com voor updates voor de Bose® SoundLink® Mini speaker.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback