Belfuncties

De bedieningsknoppen van de hoofdtelefoon bevinden zich op het rechteroordopje.

• Volume hoger
  • Multifunctionele knop
  • Volume lager
FunctieWat te doen
Een oproep beantwoordenDruk op de multifunctionele knop
Een oproep beëindigenDruk op de multifunctionele knop
Een inkomende oproep weigerenHoud de multifunctionele knop één seconde ingedrukt
Een tweede inkomende oproep beantwoorden en de huidige oproep in de wacht zettenTerwijl je met een oproep bezig bent, druk je eenmaal op de multifunctionele knop
Een tweede inkomende oproep weigeren en doorgaan met de huidige oproep Terwijl je met een oproep bezig bent houd je de multifunctionele knop één seconde ingedrukt
Schakelen tussen twee oproepenDruk bij twee actieve oproepen tweemaal op  de multifunctionele knop
Een conferentiegesprek startenHoud bij twee actieve oproepen de multifunctionele knop één seconde ingedrukt
Spraakbediening activerenTerwijl je niet met een oproep bezig bent, houd je de multifunctionele knop één seconde ingedrukt. In de gebruikershandleiding van je apparaat vind je informatie over de compatibiliteit en het gebruik van deze functie.
Het geluid van een oproep in-/uitschakelenTerwijl je met een oproep bezig bent, druk je tegelijk op + en -