De knoppen op de in-line afstandsbediening werken niet.

Als de knoppen op de in-line afstandsbediening niet goed werken, kun je het volgende proberen:

• Koppel je hoofdtelefoon los van je apparaat en koppel ze vervolgens opnieuw. Sommige problemen kunnen worden opgelost door je hoofdtelefoon opnieuw te koppelen.
  • Probeer je hoofdtelefoon aan een ander apparaat te koppelen. Als de hoofdtelefoon wel werkt met een ander apparaat, ligt het probleem mogelijk bij het oorspronkelijke apparaat.

Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen, kun je hieronder op de link "Contact opnemen" klikken om ondersteuning te vinden in jouw regio.