De Bose® Connect-app

Verbeter je ervaring met de Bose® Connect-app. Tot de functies behoren:

• Je SoundSport® Pulse wireless headphones optimaal gebruiken
  • Gratis app die compatibel is met de meeste Apple- en Android™-systemen
  • Je mobiele apparaat eenvoudig koppelen met je hoofdtelefoon
  • Je hartslag in realtime bekijken
  • Eenvoudig verbinding maken met en schakelen tussen verschillende mobiele apparaten
  • Gesproken mededelingen uitschakelen
  • Je hoofdtelefoon up-to-date houden met de nieuwste software
  • De hoofdtelefooninstellingen aanpassen, zoals de taal voor gesproken mededelingen en automatisch uitschakelen