Problemen met Bluetooth® oplossen

Wanneer over Bluetooth wordt gesproken, worden er twee termen gebruikt: "Koppelen" en "verbinden". "Pairing" is the introduction of one device to another. Vervolgens blijven ze in elkaars geheugen totdat je de koppeling handmatig verwijdert. Aan de luidspreker kunnen maximaal 6 apparaten tegelijk worden gekoppeld. Na het koppelen kan de luidspreker "verbinding maken" met het apparaat om audio ervan te ontvangen.

Kan de luidspreker niet koppelen met mijn Bluetooth® -apparaat

• Controleer of de luidspreker detecteerbaar is (de Bluetooth-statusindicator knippert blauw).
  • Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld.
  • Controleer of op het apparaat “Bose SLIII” in de lijst met Bluetooth-apparaten is geselecteerd en of de verbinding door het apparaat is bevestigd.
  • Mogelijk bevindt het Bluetooth-apparaat zich buiten bereik. Probeer het apparaat dichter bij de luidspreker te plaatsen.
  • Zet indien mogelijk alle andere Bluetooth-apparaten in de onmiddellijke omgeving uit of schakel de Bluetooth-functie van deze apparaten uit.
  • Controleer of het apparaat het A2DP-profiel ondersteunt (stereo Bluetooth).
  • Zet de luidspreker uit en weer aan.
  • Zorg dat je bij het koppelen en verbinden met een pc of Mac-computer de SoundLink® Bluetooth® speaker III selecteert als het audio-uitgangsapparaat in het menu met audio-instellingen van de computer. Misschien moet je een audiotrack afspelen om de verbinding af te ronden (neem contact op met de fabrikant van de computer voor meer instructies).
  • Raadpleeg de gebruikershandleiding, het helpsysteem of de technische ondersteuning voor je Bluetooth-apparaat voor meer informatie over de koppeling met andere Bluetooth-apparaten.
  • Reset de luidspreker. Houd de knop 'dempen/mute' op de luidspreker tien seconden ingedrukt tot alle statusindicators kort oplichten en de luidspreker wordt uitgeschakeld. Zet de luidspreker weer aan en koppel het apparaat.

Een gekoppeld Bluetooth-apparaat kan geen verbinding met de luidspreker maken

• Controleer of Bluetooth op het apparaat is ingeschakeld.
  • Het kan zijn dat het apparaat zich buiten bereik bevindt. Probeer het apparaat dichter bij de luidspreker te plaatsen.
  • Zet de luidspreker uit en weer aan.
  • Zet het apparaat uit en weer aan en maak opnieuw verbinding met de luidspreker.
  • Zet indien mogelijk alle andere Bluetooth-apparaten in de onmiddellijke omgeving uit of schakel de Bluetooth-functie van deze apparaten uit.
  • Reset de luidspreker. Houd de knop 'dempen/mute' op de luidspreker tien seconden ingedrukt tot alle statusindicators kort oplichten en de luidspreker wordt uitgeschakeld. Zet de luidspreker weer aan en maak verbinding met het apparaat.