Mijn hoofdtelefoon wordt niet opgeladen.

Als je problemen hebt met het opladen van je hoofdtelefoon, kun je het volgende proberen:

• Sluit de oplaadkabel aan op een andere wandoplader of een ander stopcontact. Als je via de computer oplaadt, kun je een andere usb-aansluiting proberen.
  • Controleer of de usb-kabel goed is aangesloten op het rechteroortje.

Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen, kun je hieronder op de link "Contact opnemen" klikken om ondersteuning te vinden in jouw regio.