Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Problemen met de batterij oplossen

Mijn batterij lijkt te snel leeg te lopen

In combinatie met de meeste apparaten biedt de batterij ongeveer 7 uur gesprekstijd of gestreamde audio, of 100 uur stand-bytijd, als deze volledig opgeladen is (continu groen brandt als het apparaat is aangesloten op de voeding). Veel apps en functies van de huidige smartphones waarschuwen je echter met toontjes en geluiden dat er activiteit op het apparaat is. Als deze geluiden en tonen via je headset worden afgespeeld, kan dit gevolgen hebben voor de batterijduur. Veel voorkomende telefoongeluiden en -meldingen:

  • Vergrendelen/ontgrendelen
  • Toetsenbordgeluiden
  • Meldingen bij sms-berichten en e-mails
  • Meldingen van sociale media (Facebook, Twitter etc.)
  • Geluiden en meldingen van games en apps (Words with Friends, Angry Birds etc.)

veel gebruikers denken dat het apparaat op stand-by staat als ze niet bellen en geen audio zoals muziek of video's streamen. dat klopt niet.

eén manier om het streamen van deze tonen en geluiden naar de headset stop te zetten, is het bluetooth®-volume van het apparaat instellen op "trillen" of "stil" (indien beschikbaar). op die manier wordt er geen geluid van het apparaat aan de headset doorgegeven. de audio die je wel wilt afspelen (muziek, gps-audio etc.) wordt dan ook niet doorgegeven.

je kunt de batterijduur ook verlengen door headset uit te schakelen als je hem niet gebruikt. zelfs als de headset is aangesloten maar het apparaat uitgeschakeld is, heb je dan genoeg tijd om de headset in te schakelen om inkomende oproepen te beantwoorden.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback