Het geluid klinkt vervormd of je hoort een kraakgeluid in een of beide oren.

Als de geluidskwaliteit van je hoofdtelefoon niet goed is, kun je het volgende proberen:

• Probeer een andere audio-app. Het probleem ligt mogelijk bij de app in plaats van bij de hoofdtelefoon.
  • Koppel je hoofdtelefoon los van je apparaat en koppel ze vervolgens opnieuw. Audioproblemen kunnen soms worden opgelost door je hoofdtelefoon opnieuw te koppelen.

Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen, kun je hieronder op de link "Contact opnemen" klikken om ondersteuning te vinden in jouw regio.