Apple-compatibiliteitsgids voor de audiokabel met in-line-afstandsbediening en microfoon

De volgende Apple®-producten zijn compatibel met de audiokabel die een in-line-afstandsbediening en microfoon heeft:

• iPhone®: 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus
  • iPod touch®: tweede, derde, vierde en vijfde generatie
  • iPod classic®: 2009 (120 GB en 160 GB)
  • iPod nano®: vierde, vijfde, zesde en zevende generatie
  • iPad®: alle modellen
  • MacBook®: unibody en Pro
  • iPod shuffle®: derde en vierde generatie

Dit product is niet compatibel met de originele iPhone, iPhone 3G of met mobiele telefoons van andere leveranciers. De microfoon is speciaal ontworpen voor de hierboven genoemde Apple-producten. De knopfunctionaliteit (beantwoorden/beëindigen en volume +/-) wordt niet ondersteund op toestellen die niet staan vermeld.