GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN

Het basniveau aanpassen

In de Bose Music-app selecteer je de soundbar in het scherm My Bose (te bereiken via het pictogram van hoofdtelefoon en speaker in de linkerbovenhoek)

Tik op de afbeelding van de soundbar in de rechterbenedenhoek van het scherm

Tik op Adjustments (Aanpassingen)om het basniveau van het systeem aan te passen

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback