Het Bluetooth®-volume aanpassen

Van toepassing op:

bij modellen die geschikt zijn voor bluetooth bevindt de bluetooth-volumeregeling zich aan de rechterkant van de bedieningsmodule. daarmee zet je het volume van een aangesloten bluetooth-apparaat hoger of lager. met iedere druk op de knop van de bluetooth-volumeregeling pas je het volume een beetje aan. houd de volumeknop ingedrukt om het volume te blijven aanpassen.

Bluetooth-volumeregeling