GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER EN GRATIS RETOURNEREN
 

Een systeem toevoegen aan een bestaand SoundTouch-account

Van toepassing op:

meer...

Als je al een SoundTouch-systeem hebt geïnstalleerd, kun je nog een systeem toevoegen via het scherm Instellingen, zonder dat je een nieuw account hoeft te maken.  

Open de SoundTouch-app op je computer

Selecteer het menupictogram (≡) in de linkerbovenhoek
Opmerking: Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open

Selecteer Instellingen

Selecteer Speakerinstellingen

Selecteer Luidspreker toevoegen of opnieuw verbinden

Selecteer Verbinding maken via wifi en volg de instructies op het scherm

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback