Een SoundTouch system dat zich al in het netwerk bevindt toevoegen aan het huidige SoundTouch-account

Van toepassing op:

meer...

Als een SoundTouch system al op het wifi-netwerk is aangesloten, volg je deze stappen om het systeem te koppelen aan het gebruikte SoundTouch-account:

1. Open de SoundTouch-app
  2. Selecteer het menupictogram (≡) in de linkerbovenhoek
    Opmerking: Als op desktops en tablets het menupictogram (≡) niet zichtbaar is, is het uitvouwmenu wellicht al open
  3. Selecteer Instellingen
  4. Selecteer Speakerinstellingen
  5. Selecteer Systeem toevoegen
  6. Selecteer Is al verbonden
  7. Het netwerk zoekt naar het systeem
  8. Volg de stapsgewijze instructies in de app