Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Over audio-/videosynchronisatie

We hebben onlangs van een aantal klanten gehoord dat ze bij het kijken van video’s last hebben van vertragingen bij de audiosynchronisatie. We weten dat er bij echt draadloze hoofdtelefoons wat vertraging kan ontstaan tussen audio en video, maar uit de feedback blijkt dat het product niet naar onze verwachting presteert.

Er is nu een software-update voor de SoundSport Free beschikbaar die de synchronisatieproblemen met audio en video in de meeste situaties moet verhelpen. Je kunt de nieuwe software draadloos downloaden via de Bose Connect-app of door op je computer naar btu.bose.com te gaan. Als je Bluetooth-apparaat versie 1.3 of hoger van het Audio Video Distributie Transport Protocol (AVDTP) volledig ondersteunt, heb je baat bij deze update. We hebben inmiddels vastgesteld dat Apple iPhones en iPads dit protocol gebruiken en zullen ook andere populaire Bluetooth-apparaten evalueren. De kwaliteit van de audio-/videosynchronisatie kan ook variëren afhankelijk van de mobiele app die wordt gebruikt (bv. Netflix, YouTube). We raden je aan de meest recente software te gebruiken voor je mobiele apps, Bluetooth-apparaten en Bose-hoofdtelefoons.

Bij vragen of problemen kun je via global.bose.com onder de juiste regio contact met ons opnemen. Of volg ons op Twitter @BoseService.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback