BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Press & Turn-volumeregeling gebruiken

Van toepassing op:

Je kunt het volume aanpassen met Press & Turn of de volumeregeling op je telefoon.

Press & Turn-volumeregeling gebruiken:

• Zorg dat de Frames-software is bijgewerkt
  • Zorg dat Press & Turn-volumeregeling is ingeschakeld in de Bose Connect-app. Deze optie vind je in het instellingenmenu

Houd de knop op je Frames ingedrukt terwijl je je hoofd naar rechts draait om het volume te verhogen. Laat de knop los om het volume op het gewenste niveau vast te zetten.

Frames met gemarkeerde knop en geïllustreerde beweging naar rechts om het volume te verhogen

Je hoort een toon wanneer het volume het maximumniveau bereikt.

Houd de knop ingedrukt terwijl je je hoofd naar links draait om het volume te verlagen. Laat de knop los om het volume vast te zetten.

Frames met gemarkeerde knop en geïllustreerde beweging naar links om het volume te verlagen

Je hoort een toon wanneer het volume het minimumniveau bereikt.

OPMERKING: Draai je hoofd langzaam om het volume geleidelijker aan te passen.