Bose Sleepbuds™ II

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).
Accu
App
geluid
Bluetooth®
Aan/uit
Foutcodes
Installeren
Bediening
Klok en alarm

Als uw product is aangesloten om op te laden, maar het batterijniveau niet toeneemt of als uw product niet aangeeft dat de batterij wordt opgeladen:

Als het laadniveau van de accu sneller is dan verwacht, probeer dan het volgende:

Gerelateerde foutmelding: "Oh oh. Er is bij ons iets fout gegaan. Probeer het opnieuw."
Als uw slaapknoppen laten zien dat ze zijn aangesloten in de slaap-ap pbut yo uare unable t oupload en de chang esounds op uw slaapknoppen, probeer dan het volgende:

Met de app Sleep kunt u de noise-masking-geluiden die uw slaapknoppen kunnen afspelen veranderen. Er zijn 21 geluiden beschikbaar voor de originele Sleepbuds en meer dan 50 geluiden voor Sleepbuds II. Als u geen extra geluiden kunt vinden in de app slaapstand, probeert u het volgende:

Als je de Bose Sleep-app op je mobiele apparaat hebt geopend maar je slaapknoppen niet kunt vinden, probeer dan het volgende:

I fsound ontbreekt in het linker- of rechteroor terwijl u naar uw product luistert, probeer het volgende:

Met de app Sleep kunt u de noise-masking-geluiden die uw slaapknoppen kunnen afspelen veranderen. Er zijn 21 geluiden beschikbaar voor de originele Sleepbuds en meer dan 50 geluiden voor Sleepbuds II. Als u geen extra geluiden kunt vinden in de app slaapstand, probeert u het volgende:

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

Als u een geluidsmaskerend geluid afspeelt in de Bose Sleep-app, maar het geluid uit de luidspreker op uw mobiele apparaat hoort in plaats van uw slaapknoppen, let dan op het volgende:

Als het volumeniveau van uw product vaag of stiller is dan normaal, probeer dan het volgende:

Als je je Bose-luidspreker of -hoofdtelefoon niet kunt koppelen aan een Bluetooth-apparaat, zoals een smartphone, tablet, laptop of tv, hier zijn een paar dingen om te proberen.

Als de Bluetooth-verbinding tussen uw systeem en een aangesloten apparaat (bijv. Laptop, smartphone of Bose-app) is intermitterend of gaat onverwacht verloren, probeer het volgende:

Als uw product stroom lijkt te krijgen, maar niet wordt ingeschakeld zoals verwacht:

Als het 1e, 3e en 5e LED-lampje op de oplaadcassette branden en ononderbroken wit branden, is er een fout opgetreden in de behuizing. Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

Als je een update voor een Bose-product of -app niet kunt starten of voltooien, probeer dan het volgende:

Als u het volume van uw product niet omhoog of omlaag kunt zetten of onverwachte volumeveranderingen of pieken in het luisterniveau ervaart, probeer dan het volgende:

Uw product heeft een alarm dat kan worden ingesteld om op een opgegeven tijdstip een alarm af te laten gaan. Als u moeite hebt om het alarm af te laten gaan op het door u ingestelde tijdstip, probeer dan het volgende: