SoundTouch® Portable system

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Systeem wordt voortdurend opnieuw opgestart

Als uw systeem zichzelf voortdurend volledig uitschakelt (alsof de stroom uitvalt) en zichzelf opnieuw opstart, probeer dan het volgende:

Probeer de update te starten met de knoppen op het systeem

Probeer uw product bij te werken met een alternatieve updatemethode.

Als uw product niet wordt bijgewerkt zoals verwacht, zijn er alternatieve manieren om het bij te werken. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie.