SoundTouch wireless link adapter

Verkocht vanaf 2016 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het productgeheugen van gekoppelde Bluetooth®-apparaten wissen

Uw product onthoudt de laatste paar Bluetooth-apparaten waarmee het verbinding heeft gemaakt, zodat het snel en automatisch opnieuw verbinding kan maken. Als u dit toestelgeheugen verwijdert, worden alle opgeslagen apparaten vergeten en kunt u een nieuwe lijst met apparaten starten door de apparaten aan te sluiten die u wilt onthouden.

Wis het adaptergeheugen van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

Houd de Bluetooth -knop 10 seconden ingedrukt tot het Bluetooth-lampje wit knippert. Het lampje knippert vervolgens blauw om aan te geven dat het klaar is om een nieuw apparaat aan te sluiten.

Het productgeheugen van verbonden Bluetooth®-apparaten wissen met de SoundTouch app:

1. Tik in het menu van de SoundTouch app op Instellingen
    Tip: Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek om het app-menu te openen
    SoundTouch app screen showing slide out menu

2. Selecteer Speaker Settings(Speakerinstellingen) en selecteer vervolgens het gewenste systeem
    SoundTouch app screen showing settings     SoundTouch app screen showing speakers screen

3. Selecteer Bluetooth in het scherm Speaker Details
    SoundTouch app screen showing speaker details screen

4. Selecteer lijst met Bluetooth-apparaten wissen: Er verschijnt kort een bevestigingsbericht en het systeem laat een geluidssignaal horen
    SoundTouch app screen showing bluetooth screen