Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bose USB Link-knop werkt niet

Als u op de knop USB Link drukt en deze niet reageert of de functie uitvoert zoals verwacht, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat u niet in een vergadering bent wanneer u op drukt De USB Link-knop voor elke functie

De Bose USB Link reageert niet om te voorkomen dat een vergadering wordt onderbroken.

Reset de Bose USB Link

Koppel de Bose USB Link 30 seconden los en probeer het opnieuw.

Sluit het apparaat aan op een andere USB-poort.

Koppel het product los van de USB-poort in ons en sluit het opnieuw aan op een andere poort. Probeer een poort te gebruiken die zich elders op de computer bevindt en/of om USB-hubs te omzeilen, omdat het probleem kan liggen bij de groep USB-aansluitingen of een ander apparaat dat in die groep is aangesloten.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.