Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bose USB Link wordt niet herkend door 2020 MacBook Air- of MacBook Pro-modellen

Er is gemeld dat sommige USB 2.0-accessoires niet werken met de MacBook Air- en MacBook Pro-modellen van 2020.

Dit kan gebeuren t ode Bose USB Lin kif het sconnecte naar een USB C adapte rmet een MacBook Pro of MacBook Air. Het dongl ecould be  nunrecognized keyboard, ondanks het horen van de juiste gesproken prompt op de headset: „verbonden met Bose USB Link.”

Werk de Apple-computer bij om dit probleem op te lossen

Het bijwerken van de computer naar MacOS Catalina 10.15.6 zal dit probleem oplossen.