Lifestyle® 48 series IV DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2012

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen ander apparaat bedienen met de Bose ® -afstandsbediening

Je kunt je universele afstandsbediening van Bose programmeren om een apparaat te bedienen van een ander merk dat op je systeem is aangesloten, zoals een tv, kabelbox of Blu-ray-speler. Als u geen code kunt vinden om een apparaat te bedienen of volledig te bedienen, probeer dan het volgende:

Controleer of je Bose-afstandsbediening je Bose-systeem kan bedienen.

Als de afstandsbediening uw systeem niet kan bedienen, raadpleegt u de afstandsbediening werkt met tussenpozen of kan uw Bose-product nietworden bediend.

Controleer of de juiste bron is geselecteerd.

Sommige functies op de Bose-afstandsbediening veranderen als de bron wordt gewijzigd. Druk op de afstandsbediening op de gewenste bron om te controleren of die in de juiste stand staat voor dat apparaat.

Probeer de afstandsbediening die is meegeleverd met het apparaat dat u probeert te bedienen.

Controleer of de originele afstandsbediening het apparaat kan bedienen. Als dit niet het geval is, is er mogelijk een probleem met het apparaat.

Stel uw Media Center opnieuw in

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Stel het aangesloten audio- of videoapparaat opnieuw in.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd opnieuw worden ingesteld, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van het apparaat 30 seconden uit het stopcontact en wacht tot het apparaat is opgestart.

Als u geen afstandsbediening van derden gebruikt om uw systeem te bedienen, schakelt u IR Control uit in het systeemmenu.

Als IR Control is ingeschakeld, zal uw systeemconsole niet meer naar I Rcommands sturen . De IR-instelling uitschakelen:
  1. Druk op de afstandsbediening op de knop System
    Tip: Als het systeemmenu niet op de TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd
  2. Blader naar rechts om het pictogram afstandsbediening te selecteren
  3. Scroll naar beneden om IR Controlte selecteren en druk vervolgens op de Enter -toets
  4. Scroll omhoog naar beneden om uitte selecteren en druk vervolgens op de Enter -toets
  5. Druk op  de knop Exit om het menu te verlaten.

Programmeer de afstandsbediening opnieuw.

Zie de afstandsbediening programmerenvoor meer informatie.

Sluit de meegeleverde IR-zender aan en plaats deze op of in de buurt van het apparaat dat u wilt bedienen.

Omdat de systeemconsole, en niet de afstandsbediening, uw toestel bestuurt, kan plaatsing van de console de bediening van uw toestel belemmeren. Als u echter een IR-zender op het apparaat plaatst, zorgt u ervoor dat het signaal van de afstandsbediening het apparaat consistent bereikt. PLU gi nde zender naar de IR-zender -aansluiting op de systeemconsole. Zet vervolgens de vlakke zijde van de IR-zender op of in de buurt van de sensor op afstand van de te bedienen apparatuur. (Tip: De afstandssensor op het apparaat is vaak een klein doorschijnend plastic aan de voorkant van het apparaat.)

Controleer of de IR-zender correct en stevig is aangesloten op de achterkant van de systeemconsole.

Koppel de IR-zender los en sluit deze weer aan op de IR-zender -aansluiting op de console. Als u de extra IR-emitter-kabel gebruikt, sluiten beide emitte -kabels t oone aan op de rto-ketting, waardoor sa single plu gto aangesloten blijft op de console. (Tip: De extra emitter-kabel heeft een strakkere passing en vereist een stevige duw om de verbinding met de console te kunnen maken.)

Controleer of het apparaat dat u probeert te bedienen IR-opdrachten accepteert.

Uw Bos -systeem bestuurt apparaten via IR (infrarood). Als het apparaat dus geen IR-opdrachten kan accepteren, kan je Bose-systeem deze niet bedienen. Hoewel home cinema-apparaten gewoonlijk worden bestuurd door IR, zijn er een aantal apparaten dat wordt geecontrold door RF (radiofrequentie) of Bluetooth®. Bovendien hebben sommige apparaten opties voor de afstandsbediening in het apparaatmenu, waar u kunt selecteren hoe u het apparaat wilt bedienen (bijv. Via IR of RF). Controleer of het apparaat dat u wilt bedienen IRS-opdrachten accepteert of gerelateerde menu-instellingen heeft.

Tip: Zoek de eremote die bij het apparaat is geleverd. I fer is een doorschijnend plastic stuk aan de bovenkant van de afstandsbediening, het gebruikt waarschijnlijk IR. Als u dat stuk echter met uw hand bedekt en de afstandsbediening het apparaat nog steeds bedient, staat het apparaat mogelijk in de RF- of Bluetooth-modus.

Functies van sommige apparaten kunnen alleen worden bediend met de afstandsbediening van het apparaat.

Universele afstandsbedieningen, zoals je Bose ® -afstandsbediening, kunnen alle of slechts bepaalde functies van de onzekere apparaten bedienen die ze kunnen programmeren.  Bepaalde apparaatfuncties zijn mogelijk alleen toegankelijk via de afstandsbediening die bij het apparaat is geleverd.

Uw mediacentrum heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.