Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Noise-cancelling hoofdtelefoon 700 LED-statuslampjes

Batterijstatus -indicator

Je kunt het accuniveau ook controleren in de Bose Music-app.

The battery status indicator is next to the charging port on the bottom of the right ear cup

Battery LED State Indicates
Continu wit Normaal tot volledig opgeladen
Knipperend wit opladen
Continu rood bijna leeg
Knipperend rood moet worden opgeladen
Knipperend rood en wit fout: Zie de batterij-LED-statusindicator knippert rood en wit
Snel knipperend wit Updating headphones

Bluetooth®-statusindicator

Bluetooth® LED State Indicates
Knippert langzaam blauw klaar om verbinding te maken
Knipperend blauw bezig met verbinden
Continu blauw verbonden
Uit verbonden, maar uitgeschakeld om energie te besparen

Bose USB Link LED's

LED-status Duidt op
Knippert blauw (1 sec.) Klaar om te verbinden
Knippert blauw (0.5 sec.) Bezig met verbinden
Brandt blauw Verbonden
Continu paars De headset is gekoppeld aan de dongle en de MS Teams-client wordt uitgevoerd
Knipperend paars (0.5 sec. x10) Opheldering zoeken - mogelijk proberen om de klant van het team te vinden
Uit Stand-by