Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Aan- en afmelden bij een Bose account

Ontdek hoe je je kunt aanmelden of afmelden o fan-accoun tussen in de Bose app.

Meld u af of meld u aan bij de Bose Music-app.

Afmelden

1. Tik in de Bose Music-app op het pictogram Mijn Bose icon in de linkerbovenhoek
  2. Tik op het pictogram Mijn account icon in de rechterbovenhoek
  3. Blader omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op Afmelden.

Bezig met aanmelden

Voordat je begint

• Installeer de gratis Bose Music-app icon Vanuit de Google Play Store en de Apple App Store. Zie de Bose Music-app downloaden voor meer informatie
  • Als je een bestaand Bose-account hebt van een andere Bose-app of de Bose-website, kun je je aanmelden met de referenties voor dat account

Aanmelden:

1. Tik in de Bose Music-app op Aanmelden of Account maken
  2. Kies hoe u zich wilt aanmelden:
    • Als u zich wilt aanmelden met een e-mailadres, tikt u op Aanmelden met e-mail.
    • Als u zich wilt aanmelden met een Apple ID, tikt u op Aanmelden met Apple
    • Als u zich wilt aanmelden met een Facebook-id, tikt u op Aanmelden met Facebook
  3. Voer de vereiste informatie in en volg de instructies van de app om uw account te maken.