QuietComfort® 2 Acoustic Noise Cancelling™ headphones

Verkocht vanaf 2003 tot 2009

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Weinig geluid van het product.

Als het volumeniveau van uw product vaag of stiller is dan normaal, probeer dan het volgende:

Bepaal of het probleem specifiek verband houdt met de basprestaties.

Controleer het volumeniveau op de bron.

Het is mogelijk dat het volume te laag of gedempt is. Verhoog het volume geleidelijk

Probeer een andere app.

Als het probleem zich alleen voordoet met een bepaalde app, heeft dit waarschijnlijk te maken met de app- of app-instellingen.

Probeer verschillende soorten media af te spelen.

Verschillende mediatypen kunnen geluid van verschillende kwaliteit produceren. Bijvoorbeeld podcasts, muziek die lokaal op je telefoon is opgeslagen, MP3's, streaming muziekservices (Spotify, Pandora), video's op je apparaat of opgeslagen in de cloud, enz. kan allemaal variëren in kwaliteit. Probeer andere media om vast te stellen of het probleem specifiek is voor bepaalde media.

Als deze zijn aangesloten, kunt u adapters of verlengkabels overslaan.

Als uw product met een verlengkabel of adapter op het apparaat is aangesloten, koppelt u de verlengkabel of adapter los om te bepalen of het probleem hiermee te maken heeft.

Probeer op de audiokabel de stand van de Hi/Lo-schakelaar te wijzigen.

De Hi/Lo -schakelaar op de aansluiting van de audiokabel is handig als het geluid in de headset te luid of te stil is, zelfs nadat het volume is aangepast. Zorg ervoor dat deze goed is ingesteld. Zie voor meer informatie de Hi/Lo-schakelaar voor geluidsdemping instellen.

Controleer de staat van de hoofdtelefoonkabel.

Als de stekker of een deel van de kabel voor uw hoofdtelefoon beschadigd is, kunt u de kabel vervangen.

Zorg ervoor dat de openingen van de hoofdtelefoon schoon zijn en vrij van vuil.

Controleer op verstoppingen in het mesh-rooster van de hoofdtelefoon en de opening van de hoofdtelefoon. Overmatig vuil kan leiden tot een lage geluidskwaliteit, slechte geluidskwaliteit of ontbrekende audiokanalen.

Sluit een ander paar hoofdtelefoons aan.

Sluit een ander paar hoofdtelefoons aan op het audioapparaat om te bepalen of het probleem te maken heeft met het apparaat of de instellingen ervan.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.